Antienos krūtinėlė su gaiviomis vyšnių salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Antienos krūtinėlė su gaiviomis vyšnių salotomis
Antienos krūtinėlė su gaiviomis vyšnių salotomis
Antienos krūtinėlė su gaiviomis vyšnių salotomis
Autorius apie receptą: Mano mėgstama antienos krūtinėlės filė su gaiviomis salotomis. Noriu ir galiu kartais palepinti save. Mano mėgstama antienos krūtinėlės filė su gaiviomis salotomis. Noriu ir galiu kartais palepinti save. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų antienos krūtinėlė su oda
1 šaukštelis provanso žolelių
1 žiupsnelis druskos
Garnyrui:
2 saujos gražgarsčių
50 gramų fetos sūrio
2 saujelės vyšnių (be kauliukų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis pipirų („Andaliman“, šviežiai grūstų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai įkaitiname keptuvę. Antienos krūtinėlę perpjauname per pusę, kad gautume du kepsnelius ir dedame kepti odele žemyn. Kepame 5 – 7 min, apverčiame ir kepame dar 3 – 5 min. Pabarstome antienos filė druska, žolelėmis. Susukame į foliją ir leidžiame 10 min pailsėti.
2.
Gražgarstes nuplauname, nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome pusžiedžiais, fetos sūrį kubeliais.
3.
Į lėkštes dedame gražgarsčių, svogūno, fetos, vyšnių. Salotas apšlakstome aliejumi. Šalia dedame po antienos filė kepsnelį. Pagardiname šviežiai grūstais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital