Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g antienos krūtinėlės filė
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
25 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių
60 g ožkos pieno sūrio, trupinto
5 g šviežių bazilikų
SANTA MARIA TELLICHERRY pipirų, malūnėlyje
Čatnis:
100 g vyšnių, be kauliukų
50 g cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų)
1 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
15 g raudonojo svogūno, pjaustyto kubeliais
1 česnako skiltelės
1 v. š. balzaminio acto
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
PARUOŠIMO BŪDAS:

Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri. Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.

Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.  

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital