Antienos filė pjausniai su salotomis, braškėmis ir feta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Antienos filė pjausniai su salotomis, braškėmis ir feta
Antienos filė pjausniai su salotomis, braškėmis ir feta
Antienos filė pjausniai su salotomis, braškėmis ir feta
Autorius apie receptą: Aš kuriu tikrą vasarą savo lėkštėje. Juk gurmaniškiems pietums kartais reikia visai nedaug. Tik šiek tiek noro, dar mažiau laiko, braškių ir antienos filė. Aš kuriu tikrą vasarą savo lėkštėje. Juk gurmaniškiems pietums kartais reikia visai nedaug. Tik šiek tiek noro, dar mažiau laiko, braškių ir antienos filė. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
350 gramų antienos krūtinėlės (marinuotų pjausnių)
150 gramų fetos sūrio
6 vienetai braškių
3 saujos sultenių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis balzamiko kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai įkaitiname sausą keptuvę. Dedame kepti antienos filė odele žemyn. Kepame 5 – 7 min, nevartant, kol išbėgs riebaliukai ir pjausniai apskrus. Apverčiame ir dar kepame 3 – 5 min. Antienos filė suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti.
2.
Į lėkštes dedame sultenes. Braškes perpjauname į kelias dalis. Dedame po kelis gabalėlius prie sultenių.
3.
Antienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Paskirstome į lėkštes. Fetos sūrį supjaustome kubeliais ir jais pabarstome salotas. Apšlakstome aliejumi ir balzamiko kremu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital