Autorius apie receptą:
Šiandien su Jumis noriu pasidalinti skanios, šventinės vakarienės receptu. Ir garantuoju - Jums tai pavyks. Antiena sultinga, minkštutė. Aš siūlau kartu kepti ir apelsinus su
Šiandien su Jumis noriu pasidalinti skanios, šventinės vakarienės receptu. Ir garantuoju - Jums tai pavyks. Antiena sultinga, minkštutė. Aš siūlau kartu kepti ir apelsinus su spanguolėmis, kurie suteiks gaivumo mėsytei. Šalia galite pateikti karamelizuotų svogūnų.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
antienos kulšelės
(naudojau jau paruoštas "Confit")
2 vienetai
apelsinų
1 saujelė
spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Apelsinus nuplauname su soda ir supjaustome skiltelėmis.
2.
Į kepimo indą dedame antienos kulšeles, šalia apelsino skilteles, beriame spanguoles.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4.
Į lėkštes dedame po antienos kulšelę, apelsino skilteles ir patiekiame su karamelizuotais svogūnais.