Antiena su obuoliais ir grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Antiena su obuoliais ir grybais
Antiena su obuoliais ir grybais
Antiena su obuoliais ir grybais
Autorius apie receptą: Kvapni, sultinga, minkšta, burnoje tirpstanti antiena. Į kompaniją jai pakviečiau obuolių ir džiovintų baravykų. Tikras rudens šokis mano lėkštėje. Receptą radau Kvapni, sultinga, minkšta, burnoje tirpstanti antiena. Į kompaniją jai pakviečiau obuolių ir džiovintų baravykų. Tikras rudens šokis mano lėkštėje. Receptą radau Oditėlės bloge (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai antienos (naudojau šlauneles, kumpelius, blauzdeles)
3 vienetai obuolių
1 saujelė džiovintų baravykų
1 galva česnako
300 mililitrų vištienos sultinio
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Džiovintus grybus užpilame karštu vandeniu ir paliekame apie 30 min brinkti.
2.
Antieną nuplauname, pabarstome druska, pipirais, čiobreliu.
3.
Obuolius nuplauname, pašaliname sėklalizdžius, supjaustome didelėmis skiltelėmis. Česnako galvą perpjauname per pusę.
4.
Į kepimo indą dedame obuolius, česnaką, išbrinkusius grybus. Ant viršaus sudedame antienos gabalėlius, užpilame sultiniu. Indą uždengiame dangčiu arba folija.
5.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Atidengiame ir dar kepame, kol antiena gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital