Ant grotelių kepti vištienos sparneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ant grotelių kepti vištienos sparneliai
Autorius apie receptą: Virtuvėje mėgstu paeksperimentuoti ir išbandyti naujus receptus, bet šašlykams ar sparneliams ant grotelių visada naudoju seną gerą receptą. Virtuvėje mėgstu paeksperimentuoti ir išbandyti naujus receptus, bet šašlykams ar sparneliams ant grotelių visada naudoju seną gerą receptą. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo vištienos sparnelių
2 vienetai svogūnų
3 skiltelės česnako
1 vienetas žaliųjų citrinų
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką susmulkinti riekelėmis. Sudėti ant sparnelių.
2.
Ant sparnelių berti druską, pipirus, mėgstamas prieskonines žoleles, išspausti žaliosios citrinos sultis (likusią žievelę supjaustau ir taip pat sudedu į mėsą), įpilti šlakelį aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Palikti šaldytuve pasimarinuoti. Geriausia per naktį.
3.
Sudėti padažą ir jogurtą, dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Kepti kepsninėje ar ant grotelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital