Ant grotelių keptas arbūzas

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grilintas arbūzas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai nesudėtingai paruošiamas ir labai skanūs užkandis ar net garnyras! Tai nėra desertas - taip keptas arbūzas savo tekstūra labiau primena žuvį, kai kuriems - mėsą. Bet Visai nesudėtingai paruošiamas ir labai skanūs užkandis ar net garnyras! Tai nėra desertas - taip keptas arbūzas savo tekstūra labiau primena žuvį, kai kuriems - mėsą. Bet kuriuo atveju, tai nekaloringas ir labai skanus patiekalas. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas arbūzo
2 vienetai žaliųjų citrinų (arba 1 geltonosios)
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Arbūzą supjaustyti riekelėmis.
2.
Iš citrinų išspausti sultis ir išmaišyti su medumi. Aptepti arbūzo riekeles.
3.
Kepti ant grotelių po 1 - 2 minutes iš abiejų pusių.
4.
Patiekiant pabarstyti druska ir aitriosios paprikos milteliais.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital