Autorius apie receptą:
Visai nesudėtingai paruošiamas ir labai skanūs užkandis ar net garnyras! Tai nėra desertas - taip keptas arbūzas savo tekstūra labiau primena žuvį, kai kuriems - mėsą. Bet
Visai nesudėtingai paruošiamas ir labai skanūs užkandis ar net garnyras! Tai nėra desertas - taip keptas arbūzas savo tekstūra labiau primena žuvį, kai kuriems - mėsą. Bet kuriuo atveju, tai nekaloringas ir labai skanus patiekalas.
(...daugiau)(...mažiau)
Simona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas
arbūzo
2 vienetai
žaliųjų citrinų
(arba 1 geltonosios)
1 šaukštas
medaus
pagal skonį
druskos
pagal skonį
aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Arbūzą supjaustyti riekelėmis.
2.
Iš citrinų išspausti sultis ir išmaišyti su medumi. Aptepti arbūzo riekeles.
3.
Kepti ant grotelių po 1 - 2 minutes iš abiejų pusių.
4.
Patiekiant pabarstyti druska ir aitriosios paprikos milteliais.