Ant grotelių kepta lydeka

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Ant grotelių kepta lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg lydekos
1 bryzelis pasūdytų lašinukų
1 šaukštas druskos
"Santa Maria'' juodieji pipirai (žiupsnis)
"Santa Maria'' lauro lapeliai (žiupsnis)
1 saujelė džiovintų petražolių
1 saujelė žalių rozmarinų
1 nedidelė galva česnako
15 g aliejaus
"Santa Maria'' aitrioji paprika, milteliai (žiupsnis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką nuskusti, išimti vidurius, galvos nenupjauti. Susmulkinti česnakus, sumaišyti su druska ir prieskoniais. Jais ištrintą žuvį palaikyti kelias valandas, ar net per naktį. Tuomet įkloti išilgai žuvies po juostelę lašinukų ir užsmaigstyti pilvą dantų krapštukais. Žuvies išorę ištrinti aliejumi ir dėti ant grotelių. Apačioje pastatyti skardą su vandeniu, jei kepame orkaitėje. Kepti apie 40 min. Taip iškepta lydeka gaunasi nesausa, puri.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital