„Angeliukų“ sparneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
„Angeliukų“ sparneliai
„Angeliukų“ sparneliai
„Angeliukų“ sparneliai
„Angeliukų“ sparneliai
Autorius apie receptą: Traškus viršus, minkštas ir sultingas vidus! Ko daugiau reikia šiems gardiems sparneliams? Tik gero oro ir kompanijos! Labai skanūs, aromatingi ir tiesiog nuostabūs. Traškus viršus, minkštas ir sultingas vidus! Ko daugiau reikia šiems gardiems sparneliams? Tik gero oro ir kompanijos! Labai skanūs, aromatingi ir tiesiog nuostabūs.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų vištienos sparnelių (vidurinioios dalies)
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 vienetas citrinų
1 vienetas morkų
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštas majonezo
1 šlakelis alyvuogių aliejaus (čili)
pagal skonį salierų stiebų
pagal skonį ananasų
pagal skonį salotų
pagal skonį pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti česnako granulėmis, pipirais ir druska. Gerai įmasažuoti ir marinuoti bent pusvalandį.
2.
Padažui – sutrinti mėlynąjį pelėsinį sūrį, sumaišyti su jogurtu ir majonezu, įlašinti citrinos sulčių.
3.
Ananasą supjaustyti gabalėliais, apkepti grilyje iš abiejų pusių ir apibarstyti mėgiamais prieskoniais. Iškeptą vištieną pateikti su padažu, ananasu ir šiaudeliais supjaustytomis morkomis bei salierais.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital