Ančiukų širdelių užkandelė

AUTORIUS:
Kristinute
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Ančiukų širdelių užkandelė
Ančiukų širdelių užkandelė
Ančiukų širdelių užkandelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g ančiukų širdelių
400 g pupelių, konservuotų
4 skiltelių česnako
6 lapelių baziliko, šviežio
Druskoa, pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais. Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės. Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.

Skanaus

 

AUTORIUS: Kristinute
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital