Amsterdamo ryžių pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Amsterdamo ryžių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ryžiai, 1 stiklinė
Vanduo, 2 stiklinės
Silkė, 2 vienetai
Pomidorai, 4 vienetai
Grietinėlė, 0.5 stiklinės
Fermentinis sūris, tarkuotas, 2 šaukštai
Sviestas, truputį
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu. Pyragas kepamas orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Aurimas
2011-09-25 01:56
Isbandziau. Kadangi neturejau silkes, tai gaminau kaip ir Elena su vistiena ir 100% pritariu, liezuvi nusikast galima! Super! butinai isbandysiu ir silke ;) ATSAKYTI
jis
2009-10-03 10:38
ačiū..pabandysiu snd vakareliui padaryt :) ATSAKYTI
Elena
2009-09-02 12:48
As gaminu panasiai, tik ne su silke, o vistiena ir orkaiteje kepu kokias 30 min. Nu patikekit, liezuvi nusikast galima :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital