Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele
Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele
Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele
Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele
Amerikietiški šonkauliukai su poliarine duonele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas šonkaulių (naudojome „Biovela“ lėtai virtus XXL šonkauliukus)
4 vienetai poliarinės duonelės (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD duoneles)
4 vienetai kukurūzų burbuolių (virtų)
10 vienetų vyšninių pomidorų
1 šlakelis žaliųjų citrinų sulčių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
Garnyrui:
1 stiklinė vandens
2 vienetai rausvųjų svogūnų (nedidelių)
6 šaukštai obuolių acto
0.5 šaukštelio cukraus
1 žiupsnelis druskos (+ šiek tiek kukurūzų burbuolėms)
1 žiupsnelis pipirų (+ šiek tiek kukurūzų burbuolėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Prieš kepimą šonkaulius išimkite iš kartoninės ir vakuuminės pakuočių. Kepkite orkaitėje 180 ºC temperatūroje apie 25 minutes. Išėmę šonkaulius iš pakuotės ir įdėję į kepimo indą, galite apipilti pakuotėje esančiu skysčiu. Jeigu kepsite kepsninėje ant žarijų, kepkite apie 10 minučių. Baigiant kepti šonkaulius aptepkite pakuotėje pridedamu BBQ padažu.
2.
Supjaustykite mėlynuosius svogūnus griežinėliais ir įdėkite į dubenį. Ant viršaus pilkite 6 v. š. obuolių acto ir stiklinę vandens, įdėkite žiupsnelį druskos ir pusę a. š. cukraus. Palikite svogūnus pasimarinuoti apie 15-20 min.
3.
Virtas kukurūzų burbuoles apšlakstykite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir aitriosios paprikos prieskoniais. Burbuoles kepkite keptuvėje arba grilyje apie 5 min., kol kukurūzo kraštai gerai apskrus. Dar karštas burbuoles pagardinkite sviestu bei žaliosios citrinos sultimis.
4.
Mėsą patiekite su keptomis kukurūzų burbuolėmis, marinuotais svogūnais ir grilyje paskrudinta „Gardėsio“ poliarine duonele.
Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital