Amerikietiški blyneliai su vištienos kroketais ir gruzdinta šonine

AUTORIUS:
La Crepe,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
PARTNERIO TURINYS
Šis turinys inicijuotas projekto partnerio
Amerikietiški blyneliai su vištienos kroketais ir gruzdinta šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
160 mililitrų pieno
140 gramų kvietinių miltų
6 gramai kepimo miltelių
2 gramai cukraus
2 gramai druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Padažui:
40 gramų sūrio padažo cheedar
40 gramų majonezo
20 gramų varškės 9%
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kukuliams:
180 gramų vištienos faršo
2 vienetai kiaušinių
60 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų panko džiūvėsėlių
20 gramų maltų džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Patiekiant:
2 riekelės karštai rūkytos šoninės
4 vienetai vyšninių pomidorų
šiek tiek kalendros
šiek tiek baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį supilu kiaušinių baltymus atskirtus nuo trynių. Į trynius suberiu kepimo miltelius, supilu pieną ir viską gerai išmaišau iki vienalytės masės. Kiaušinio baltymus išplaku su druska ir cukrumi iki standžių putų. Į jas atsargiai įmaišau paruoštą tešlą.
2.
Blynelius kepu aukštos kaitros įkaitintoje keptuvėje, ipylus aliejaus. Iš visos tešlos turi išeiti iškepti 10 vienetų blynelių. Į keptuvę pilu samtelį tešlos. Kai paviršius apdžiūna, blyną atasrgiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
3.
Padažo ingredientus sudedu į elektrinį trintuvą ir smulkinu, kol taps vientisa mase.
4.
Vištieną sumaišau su tarkuotu fermentiniu sūriu ir džiūvesėliais. Pagardinau druska ir pipirais. Gerai išminkiau ir suformavau rutuliukus 1,5 cm skersmens (33-35 g). Tada juos pavolioju kiaušinio plakinyje ir panko džiuvėsėliuose. Kepu įkaitintoje gruzdintuvėje 160°C 6 minutes.
5.
Kiaulienos šoninę gruzdinu gruzdintuvėje 170°C temperatūroje apie 3-4 minutes.
6.
Į lėkštės vidurį dedu amerikietišką blynelį perteptą varškės ir čederio padažu ir taip vieną ant kito likusius perteptus blynelius. Ant blynelių viršaus, viduryje uždėjau karštą vištienos kroketą, mediniu iešmeliu persmeigiau kroketą ir blynelius. Aplink blynelius išdėliojau likusius vištienos kroketus. Ant blynelių viršaus uždėjau gruzdintą šoninę, pabarsčiau skiltelėmis pjautais vyšniniais pomidoriukais, šviežiais baziliko ir šviežiais kalendrų lapeliais.
AUTORIUS: La Crepe
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital