Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu

AUTORIUS:
Ruslanas Bolgovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu
Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu
Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu
Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu
Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu
Purūs amerikietiški blyneliai su jogurtiniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pasukų
300 gramų kvietinių miltų (naudojau „Kauno grūdų“ kvietinius miltus „Ekstra“ )
2 vienetai kiaušinių
60 mililitrų aliejaus
50 gramų cukraus
10 gramų vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
200 gramų jogurto, natūralaus
4 šaukštai klevų sirupo (arba kito saldiklio)
1 šaukštas čija sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paruoškite tešlą. Dubenyje iki vientisos masės sumaišykite visus ingredientus: pasukas, kiaušinius, aliejų, vanilinį cukrų, kvietinius miltus, paprastą cukrų ir druską. Leiskite tešlai išbrinkti 20 - 30 min. kambario temperatūroje.
2.
Paruoškite padažą - kitame dubenyje sumaišykite jogurtą, čija sėklas ir klevų sirupą.
3.
Semkite po samtį jau išbrinkusios tešlos ir pilkite į įkaitintą sausą keptuvę. Apkepkite kiekvieną blynelį iš abiejų pusių.
4.
Patiekite blynelius su padažu ir papuoškite jūsų mėgstamiausiomis uogomis arba vaisiais.
RECEPTO DRAUGAS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valentino dienai
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital