Aluje troškinta jautiena

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Aluje troškinta jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Jautiena, filė, 400 gramų
Aliejus, kepimui, truputį
Svogūnai, 1 vienetas
Garstyčių padažas, 1 šaukštas
Alus, tamsus, 500 mililitrų
Citrinos, žievelė, 1 vienetas
Juoda duona, riekės, 2 vienetai
Kmynai, truputį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska. Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį). Paruoštą mėsą apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Erika
2012-07-08 13:01
O kiek laiko troskinti? ATSAKYTI
Greta
2017-11-10 15:17
Kol mėsa suminkštės, labai priklauso nuo konkretaus mėsos gabaliuko. Bent 1.5 valandos galite drąsiai troškinti, o tada jau tikrinti, ar mėsa minkšta, jei dar ne - dar pusvalandį troškinti ir taip, kol bus minkšta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital