Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltinukai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 svogūnas
30 g sviesto
2 valgomi šaukštai krakmolo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų kmynų
1 žiupsnelis raudonėlių
druska
50 g džiovintų slyvų
50 g džiovintų abrikosų
50 g razinų
1 butelis šviesaus alaus
2 valgomi šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į maltą mėsą įmaišiau kiaušinį, smulkiai supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, subėriau krakmolą ir prieskonius. Viską gerai išmaišiau, kad prieskoniai vienodai pasiskirstytų.

Iš paruoštos mėsos masės padariau norimo dydžio maltinukus ir sudėjau į aliejumi pateptą kepimo indą.

Maltinukų viršų patepiau aliejumi, subėriau nuplautus džiovintus vaisius. Viską užpyliau alumi.

Kepiau 220 laipsnių orkaitėje 60 minučių.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital