Aluje marinuoti šašlykai

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aluje marinuoti šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


600 g kiaulienos sprandinės

2 svogūnai

1 stiklinė alaus

1 paprika

1 citrina

druska

malti juodieji pipirai

prieskoniai šašlykams

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulieną supjaustykite postambiais kubeliais ir dėkite į didelį indą.


Į tą patį indą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, kubeliais susmulkintą papriką (raduoną, geltoną arba žalią pasirinktinai).


Viską apibarstykite prieskoniais, tarkuota citrinos žievele, užpilkite alumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis.


Palikite mėsą bent 6 valandoms pasimarinuoti.


Išmarinuotą mėsą maukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų,


Skanaus!

AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Linas
2016-07-22 09:41
Sviesus geriausiai, Gintarinis arba Utenos man skaniausiai. Neblogai gaunasi su gyvu alumi.. ATSAKYTI
Rokas
2016-02-21 09:36
Koks alus tinka? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital