Aliejuje virti pyragėliai su įdaru

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
Sviestas, 75 gramai
Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
Kvietiniai miltai, 400 gramų
Pienas, 1 stiklinė
Druska, truputį

Įdarui:
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val. Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais. Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital