Alaus keksiukai apelsinų žievelėje

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Alaus keksiukai apelsinų žievelėje
Autorius apie receptą: Jei norite išbandyti ką nors naujo, turėtų patikti sodraus skonio keksiukai su alumi. Jei norite išbandyti ką nors naujo, turėtų patikti sodraus skonio keksiukai su alumi. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai apelsinų
125 mililitrai tamsaus alaus
140 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto
100 gramų cukraus
75 gramai grietinės
1 vienetas kiaušinių
35 gramai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode išlydyti sviestą, supilti alų ir užvirinti. Suberti kakavą, paplakti šluotele, kol masė taps vientisa. Išjungti kaitrą ir palikti atvėsti.
2.
Į dubenį įsijoti miltus ir kepimo miltelius, suberti druską, cukrų.
3.
Kitame dubenyje išplakti kiaušinius su grietine. Supilti atvėsusią alaus masę ir gerai išmaišyti. Suberti miltų mišinį ir atsargiai maišyti, kol neliks sausų miltų. Nepermaišykite! Tešlos konsistencija turi būti gana skysta.
4.
Apelsinus perpjauti pusiau, išskobti minkštimą.
5.
Į apelsinų žievelės padalinti tešlą. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15–20 min, priklausomai nuo orkaitės galingumo ir keksiukų dydžio. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turėtų būti sausas. Jei aplipęs tešla, kepti dar 5 min ir vėl tikrinti.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital