Alaus duona

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Alaus duona
Alaus duona
Alaus duona
Autorius apie receptą: Taip tikrai taip, gerai Jūs čia viską perskaitėte. Kepiau duoną su alumi ir daug sėklų. Duona sodri, su labai įdomiu poskoniu. Kepsiu dar ne kartą. Užtruksite gaminant apie 5 min, Taip tikrai taip, gerai Jūs čia viską perskaitėte. Kepiau duoną su alumi ir daug sėklų. Duona sodri, su labai įdomiu poskoniu. Kepsiu dar ne kartą. Užtruksite gaminant apie 5 min, kepimo laikas 1 val. Recepto šaltinis „Tupperware“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų kvietinių miltų
500 mililitrų alaus
150 gramų sėklų (naudojau linų sėmenis, moliūgo sėklas, sezamo sėklas)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas vandens
0.5 šaukštelio druskos (apytikriai, pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį suberiame miltus, sėklas, kepimo miltelius, druską. Užpilame alumi. Masę gerai išmaišome.
2.
Tešlą sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Pašlakstome vandeniu.
3.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Įdomu
2021-02-08 13:59
O jeigu naudoti ruginius miltus ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital