Akimirksnio tortas su varškės kremo ir uogienės pertepimu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Nekeptas tortas su varške ir uogiene
Nekeptas tortas su varške ir uogiene
Nekeptas tortas su varške ir uogiene
Autorius apie receptą: Taukšt ir tortas! Kodėl taukšt? Nes šį tortą pagaminsite greitai ir be didesnių pastangų, o rezultatas pranoksta lūkesčius. Tortas labai skanus, gaivus, drėgnas, prie kurio Taukšt ir tortas! Kodėl taukšt? Nes šį tortą pagaminsite greitai ir be didesnių pastangų, o rezultatas pranoksta lūkesčius. Tortas labai skanus, gaivus, drėgnas, prie kurio nereikės ir kavos puodelio. Tortas, kuris papuoš jūsų šventinį stalą. Tortas, kuris puikiai tiks artėjančioms šventėms. Gaminkite ir stebinkite savo artimuosius, nes nepavykt pagaminti šio torto tiesiog negali. Tortui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų kreminės varškės (arba paprastos, pertrintos)
350 gramų vyšnių uogienės
250 gramų biskvitinių pirštelių
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų pieno (gali būti arba sultys)
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Torto dugne patiesiau kepimo popierių, bet galite tiesti ir tvirtesnį pagrindą, kad lengviau galėtumėte jau paruoštą tortą perkelti į tortinę.
2.
Grietinėlę plakiau tol, kol ji pradėjo tirštėti, tada įbėriau cukraus pudros ir dar paplakiau iki visiško tirštumo. Apvertus dubenį grietinėlė neturi prarasti savo formos. Kreminę varškę sumaišiau su grietinėle ir 2 - 3 šaukštus kremo atidėjau torto šonams sutepti.
3.
Į tortinės dugną dėjau damų pirštelius, trumpai pamirkytus piene. Ant viršaus sudėjau paruoštą varškės-grietinėlės kremą. Ant varškės-grietinėlės kremo uždėjau vyšnių uogienės ir vėl dėjau pirštelius, pamirkytus piene, vėl varškę ir vėl uogienę. Sudėjau paskutinį pirštelių sluoksnį ir užtepiau varškės kremo.
4.
Tortą papuošiau ir palikau šaldytuve nakčiai. Po poros valandų nuėmiau torto formos šonus ir sutepiau juos varškės/grietinėlės kremu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Elena
2021-01-16 08:31
Nerašo kiek cukraus pudros reikia ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital