Akimirksnio pyragas su bananais ir maskarpone

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Akimirksnio pyragas su bananais ir maskarpone
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitas ir skanus, o pagaminu jį per kokias 10 minučių. Galima dar ant bananų užpjaustyti šviežių uogų ar vaisių. Kartais jį darau torto formoje, o kartais - atskiruose Labai greitas ir skanus, o pagaminu jį per kokias 10 minučių. Galima dar ant bananų užpjaustyti šviežių uogų ar vaisių. Kartais jį darau torto formoje, o kartais - atskiruose desertiniuose indukuose. Jeigu norite labiau tortiško, galite padaryti jam pagrindą iš sausainių arba meduolių ir sviesto, ypač tinka su šokoladiniais meduoliais arba sausainiais (sutrupinu pakelį šokoladinių sausainių ir sumaišau su 120 g tirpinto sviesto, o tada šia mase iškloju kepimo formos dugną ir ranka paspaudau bei kišu į šaldiklį, kol gaminu kremą, jog sutvirtėtų). (...daugiau) Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
4 šaukštai cukraus pudros
3 vienetai bananų (vidutinio dydžio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kremui maskarponę išsuku su cukraus pudra. Jeigu norisi gaivesnio kremo, galima dar įspausti truputį citrinos sulčių arba tinka įdėti truputį vanilės. Į maskarponę įmaišau standžiai išplaktą grietinėlę.
2.
Į apvalią torto formą (naudoju 22 cm skersmens) dedu trečdalį kremo. Bananus supjaustau stambiais gabalais (kiekvieną bananą į taip daugamž 3-4 dalis) ir suguldau ant kremo. Ant viršaus uždedu likusį kremą.
3.
Kišu į šaldytuvą bent porai valandų (galima ir nakčiai), kad sustingtų. Tiekiant galima apibarstyti kakava ar šokolado drožlėmis ar uogomis. Skanaus!!
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ingrida
2021-03-12 13:59
Gaminau kaip tortą su sausainių pagrindu. Tikrai super greitai pagaminamas, bet labai labai riebus. Didesnį gabalėlį valgant darėsi jau "neskaniai skanus". Kitą kartą pusę maskarponės sūrio keisčiau desertine varške ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital