Aitri naminė pica

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Aitri naminė pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kvietiniai miltai, 500 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Pienas, 1 stiklinė
Mielės, 35 gramai
Aliejus, 2 šaukštai
Dešrelės, pieniškos, virtos, 3 vienetai
Dešra, virta, 150 gramų
Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
Alyvuogės, juodosios, be kauliukų, 18 vienetų
Daržovės, šaldytos, tailandietiškos "Wok Thai", 320 gramų
Čili, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Fermentinis sūris, 300 gramų
Prieskoniai, picos
Druska
Cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Pirmiausia gaminame picos padą. 1. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdinam jas ir užpilam ant miltų. Įmušam kiaušinį, gerai viską išsukam ir paliekam šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų. 2. Masei padidėjus, sudedam likusius miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkom tešlą ir paliekam dar kokiai valandai iškilti. 3. Iškočiojame tešlą, padarom blyną tokios formos, kokią turim skardą. Skarda apibarstoma miltais ir tiesiamas picos padas. 4. Padas aptepamas pomirodų padažu ir pasluoksniui dedami ingredientai: smulkinta dešra, dešrelių griežinėliai, susmulkinti svogūnai, čili pipiras, atšildytos daržovės, alyvuogės, fermentinis sūris. Apibarstoma picos prieskoniais ir pašaunama į 200 C orkaitę. Kepama tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai. Stebėkit, kad nesudegtų padas ;)
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital