„Aistringosios varlytės“

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
„Aistringosios varlytės“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 l lengvai paraugintų kopūstų
12 bulvių
0,5 kg kiaulienos faršo
1 kiaušinio
2 šaukštų džiūvėsių
šaukšto krakmolo
alyvuogių arba moliūgų aliejaus
kelių svogūnų (raudonųjų ir baltųjų)
„Santa Maria“ penkių rūšių pipirų
„Santa Maria“baltųjų pipirų
aitriosios paprikos mažos ankšties
citrinos
žaliųjų alyvuogių
lauro lapų
mairūno
baziliko
raudonėlio
petražolių
druskos
žalių daržovių papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus sultinyje kopūstus patroškinti aliejuje su jau apkepintais svogūnais bei truputėliu aitriosios paprikos. Betroškinant dar pagardinti lauro lapeliais, baltaisiais pipirais, mairūnu, baziliku. Bulvėse padaryti išpjovą "varlės' burnai. Į mėsą įberti šaukštelį druskos, po trupučiuką penkių rūšių „Santa Marios“ pipirų, lauro lapelių, mairūno, baziliko, raudonėlio, įpjaustyti šiek tiek aitriosios paprikos, įmušti kiaušinį, suberti džiūvėsius, krakmolą. Išmaišyti ir gautą masę sukimšti į bulvių išpjovas. Įdarytas bulves aptepti pasūdytu alyvuogių ar moliūgų aliejumi, apiberti petražolėmis. Kepti apie 45 min. Iš kopūstų suformuoti "širdis', jas pašlakstyti citrina. Ant viršaus dėti įsimylėjusias "varles' su akimis iš alyvuogių, bei pipiriniais vyzdžiais. Papuošti pagal savo skonį.

Vietoj troškintų kopūstų galima gaminti kitokių daržovių troškinį, bet mano išrinktasis labiausiai mėgsta paraugintų kopūstų troškinį.

Linkiu sėkmingai pasinaudoti mano receptu.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital