Airiški blynai su šokoladiniu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Airiški blynai su šokoladiniu kremu
Airiški blynai su šokoladiniu kremu
Airiški blynai su šokoladiniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
500 mililitrų pasukų (arba kefyro)
280 gramų kvietinių miltų (naudojau "Kauno grūdų" "Bajoriškus")
100 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
80 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
Kremui:
50 gramų juodojo šokolado
3 šaukštai riešutų sviesto (tinka bet koks mėgiamas)
1 šaukštas kokosų aliejaus
1 šaukštas medaus (arba klevų sirupo arba cukraus)
Patiekiant:
pagal skonį uogų (arba vaisių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai dubenyje kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu šviestu.
2.
Supilkite pasukas ir gerai išplakite. Suberkite miltus ir plakite, kol masė bus vientisa.
3.
Kepkite lietinius kiek įmanoma plonesnius. Jei neturite nesvylančios keptuvės, kepimui riebalų naudokite minimaliai, kad blynai gautųsi sausesni.
4.
Kremui šokoladą ir kokosų aliejų sudėkite į dubenį ir ištirpinkite virš garų vonelės.
5.
Tada į dubenį sudėkite likusius kremo ingredientus suplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
6.
Blynus patepkite šokoladiniu kremu ir susukite.
7.
Patiekdami papuoškite uogomis ar vaisiais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital