Airiška bulvių košė „Colcannon“

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Airiška bulvių košė „Colcannon“
Airiška bulvių košė „Colcannon“
Airiška bulvių košė „Colcannon“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg bulvių
200 g kiaulienos šoninės
200 g kopūsto
150 g sviesto
400 g grietinėlės
truputėlis svogūnų laiškų ir petražolių
druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame bulves, nukošiame ir šiek tiek nugariname, bet laikome šiltai.
Keptuvėje kepame kubeliais pjaustytą šoninę ir virtą smulkintą kopūstą.
Mažame puode užverdame pieną ir sviestą.
Virtas bulves triname su pienu ir sviestu, kol neliks kruopelių. Tuomet sudedame šoninę su kopūstais ir gerai išmaišome.
Ar nepamiršote druskos ir pipirų?
Spalvai ir skoniui pagerinti įdėkite smulkintų petražolių ir svogūnų laiškų.
Skaniausia su keptomis dešrelėmis ir padažu.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital