Airiška bulvienė su kopūstais

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Airiška bulvienė su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sušildanti ir soti sriuba, nes ruošiama iš bulvių, kopūstų. Puiki vėsios dienos pietų idėja - skani ir nesudėtingai paruošiama. Sušildanti ir soti sriuba, nes ruošiama iš bulvių, kopūstų. Puiki vėsios dienos pietų idėja - skani ir nesudėtingai paruošiama. Austėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 1/10 litro daržovių sultinio
600 gramų bulvių
400 mililitrų pieno
250 gramų kopūstų
40 gramų sviesto
1 vienetas svogūnų (didelio)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną supjaustyti kubeliais.
2.
Į puodą dėti sviestą, ištirpinti. Suberti svogūnus ir kepinti ant vidutinės kaitros kelias minutes iki kol svogūnai suminkštės.
3.
Kopūstą supjaustyti, suberti į puodą su svogūnais ir kepti iki kol kopūstai taps minkštesni. Suberti bulves, pilti sultinį, pagardinti pipirais. Užvirti ir virti apie 20 minučių iki kol bulvės suminkštės.
4.
Paruoštą sriubą sutrinti elektriniu trintuvu. Tuomet supilti pieną ir užvirti, įberti druskos. Pavirti dar kelias minutes, tuomet tiekti.
5.
Labai tinka tiekti su duonos riekele, papuošti poro griežinėliais ar mėgstamais žalumynais.
AUTORIUS: Austėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital