Aguročių apkepas su parmezano sūriu

AUTORIUS:
Daniela
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aguročių apkepas su parmezano sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


1 kg aguročių

3 svogūnai

6 kiaušiniai

100 ml grietinėlės

100 g parmezano sūrio

1 sauja mėtų

3 saujos petražolių

2 saujos krapų

4 v. š. alyvuogių aliejaus

malti juodieji pipirai

druska

PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuplautus ir kubeliais susmulkintus aguročius sudėkite į virš bliūdo pakabintą kiaurasamtį, užpilkite druska ir palikite 15 min. Tuomet aguročius nusunkite.


Keptuvėje su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus pakepinkite susmulkintus svogūnus.


Sumaišykite dubenyje kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį.


Tuomet į tą patį dubenį sudėkite nusausintus aguročius, pakepintą svogūną, susmulkintas mėtas, petražoles bei krapus, įdėkite druskos bei pipirų ir gautą masę supilkite į aliejumi pateptą kepimo formą.


Kepkite maždaug 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje.


Skanaus vegetariško apkepo!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Daniela
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital