Agurkų žiedų pesto

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Agurkų žiedų pesto
Autorius apie receptą: Gurmaniškas patiekalas, kurį pasigaminsite be vargo. Jei dar neragavote valgomų žiedų, šis receptas jus sužavės. Tinka ne tik agurkų, bet ir moliūgo ar cukinijų žiedai. Gurmaniškas patiekalas, kurį pasigaminsite be vargo. Jei dar neragavote valgomų žiedų, šis receptas jus sužavės. Tinka ne tik agurkų, bet ir moliūgo ar cukinijų žiedai. Vaiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
50 gramų anakardžių riešutų
30 gramų parmezano sūrio
25 gramai agurkų (žiedų)
30 mililitrų vandens (verdančio)
1 žiupsnelis šafrano
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Verdančiu vandeniu užpilkite šafraną.
2.
Suberkite surinktus žiedus į maistinį kombainą. Jei naudosite cukinijų/moliūgų žiedus, naudokite tik geltonus žiedlapius, nes žalias žiedsostis yra kartus.
3.
Drauge su žiedais suberkite riešutus, supilkite vandenį su šafranu, pasmulkinkite. Plona srovele pilkite dalį lengvo skonio aliejaus, suberkite sūrį. Kai konsistencija tenkina, paragaukite ar reikia druskos.
4.
Gautą pesto sudėkite į stiklainiukus, laikykite šaldytuve. Šis pagardas labai tinka su šviežiomis daržovėmis, virtais makaronais ar traškiomis duonelėmis. Skanaus.
AUTORIUS: Vaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital