Agurkų ir svogūnų salotos su aliejumi

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Agurkų ir svogūnų salotos su aliejumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg agurkų
250 g svogūnų
1 šaukštas druskos
1 stiklinė obuolių acto
4 skiltelės česnakų
po 3 - 4 šaukštus aliejaus kiekvienam stiklainiui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus 8 val. mirkykite šaltame vandenyje, kas 2–3 val. pakeisdami vandenį. Tada agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, česnakų skilteles perpjaukite per pusę. Viską sumaišykite su druska bei actu ir talpiai sudėkite į paruoštus stiklainius. Paspauskite, kad stiklainio viršuje pasirodytų skystis. Į kiekvieną stiklainį ant viršaus užpilkite pakaitinto ir atvėsinto aliejaus. Kaitinkite 1 l stiklainius 20 min. Sandariai uždarykite.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
valgytoja
2011-08-22 16:57
Superines salotos/misraine ziemai. Gudziu sovietmeciu su mama darydavomes ju ziemai, ir daug, tiesa, pridedavome ir cukraus(proporciju nepamenu). Bet skonis pasakiskas, ziema atsidarai stiklaini, ir toks svieziu agurku kvapas pasklinda. darzoves traskios, skanios, pikantiskos, ideliai tinka prie mesytes patiekalu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital