Agurkų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Agurkų ir svogūnų mišrainė žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3.5 kilogramo agurkų
1.5 kilogramo svogūnų
100 mililitrų aliejaus
100 mililitrų acto 5%
6 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
šiek tiek aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Peraugusius agurkus nuplauname, nusausiname, nulupame odelę. Jei agurkai vidutinio dydžio odelės nelupu, pjaustome norimo dydžio griežinėliais, pjaustome svogūnus, dedame druską, cukrų, išmaišome, paliekame 15 - 20 min, kol atsiranda sulčių. Pilame aliejų, dedame čili pipirus.
2.
Verdame ant vidutinės ugnies, kol daržovės pakeičia spalvą, prieš pabaigą įpilu actą (galima ir be jo).
3.
Mišrainę supilstome į stiklainius, kurie yra sterilizuoti, užsukame dangteliais, apverčiame ir po šilta antklode paratai laiko. Laikyti galima ne tik rūsyje, bet ir virtuvės spintelėje, kur vėsiau.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aira
2017-08-17 17:29
Labai geras receptas. Jau antra sezona darau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital