Agurkų ir paprikų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Agurkų ir paprikų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikaus skonio agurkų ir paprikos mišrainė. Receptas tinka peraugusiems agurkams, tai tobulas garnyras prie kotletų, bulvių košės ar su kuo tik sugalvosite. Puikaus skonio agurkų ir paprikos mišrainė. Receptas tinka peraugusiems agurkams, tai tobulas garnyras prie kotletų, bulvių košės ar su kuo tik sugalvosite. Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai agurkų (tinka ir didesni)
1.5 kilogramo paprikos (norimų spalvų)
1 kilogramas svogūnų
200 mililitrų acto 9%
200 mililitrų aliejaus
130 gramų cukraus
45 gramai druskos
1 šaukštas kalendrų sėklų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus supjaustyti griežinėliais. Svogūnus nuvalyti ir supjaustyti pusžiedžiais. Paprikas nuvalyti ir supjaustyti juostelėmis.
2.
Viską sudėti į didelį puodą, berti druską, cukrų, aliejų, actą, kalendrą. Viską išmaišyti, uždengti dangčiu ir palikti pastovėti pernakt.
3.
Puodą užkaisti, kai ims lengvai virsnoti, kaitrą sumažinti iki minimalios ir pakaitinti apie 20 minučių.
4.
Mišrainę sudėti į švarius, iškaitintus stiklainius (naudoju 500 - 750 ml talpos. Į stiklainius tolygiai paskirstyti puode likusį skystį. Stiklainius pridengti steriliais dangteliais.
5.
Didelio puodo dugne dėti virtuvinį rankšluostėlį, sustatyi stiklainius, į puodą pilti vandens, kad apsemtų maždaug 2/3 stiklainių. Atsargiai, kad vandens nepatektų į stiklainius!
6.
Kaitinti (kad vos vos virsnotų) apie 30 minučių.
7.
Stiklainius atsargiai išimti, sandariai užsukti. Sustatyti dangteliais žemyn, pridengti apklotu ir palikti visiškai atvėsti. Sausau vėsiame rūsyje.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
irena wise
2020-08-16 01:23
gal galit parašyti kiek nubrauktu šaukštu, neturiu svarstykl , taippat ir cukraus kiek ml ar kitaip? ATSAKYTI
Austėja
2020-08-18 11:29
Druskos 1 šaukštas yra maždaug apie 30 g, tai čia reikėtų 1.5 šaukšto. O cukraus 250 ml stiklinėje būtų apie 230 g, tai reikėtų kiek daugiau nei pusės. ATSAKYTI
Irena Wise
2020-08-16 01:19
kodel tiek mazai druskos?ar tikrai uzteks? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital