Agurkai marinuoti su raudonaisiais serbentais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Agurkai marinuoti su raudonaisiais serbentais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kilogramo agurkų
2 stiklinių raudonųjų serbentų
4 skiltelių česnakų
4 gvazdikėlių
4 lauro lapelių
60 g druskos
1,5 l vandens
Krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Vidutinio dydžio agurkus nuplaukite. Į gerai išplauto ir iškaitinto stikainio dugną dėkite prieskoninių žalumynų , berkite pipirų , gvazdikėlių, lauro lapelių. I agurkų tarpus berkite nuplautus ir nuo šakelių nuvalytus serbentus, berkite po saujelę. Tada užvirinkite vandenį, suberkite druską, kiek pavirkite, atvėsinkite ir marinatu užpilkite agurkus. Pripildytus stiklainius pridenkite steriliai nuvalytais dangteliais ir pasterizuokite verdančiame vandenyje 1 litro stikainius- 15 min., 2 litrų - 20 min. Stiklainius užsukite.

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital