Agurkai, konservuoti su raudonaisiais serbentais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Agurkai, konservuoti su raudonaisiais serbentais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kilogramo agurkų
2 stiklinės raudonųjų serbentų
4 skiltelės česnako
krapai ir kiti žalumynai (tinka vyšnių, serbentų lapai)
4 gvazdikėliai
4 lauro lapai
60 g druskos
1,5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vidutinio dydžio agurkus nuplaukite. Į gerai išplauto ir iškaitinto stikainio dugną dėkite prieskoninių žalumynų, berkite pipirų, gvazdikėlių, lauro lapelių. Sudėkite agurkus. Į agurkų tarpus berkite nuplautus ir nuo šakelių nuvalytus serbentus (berkite po saujelę). Tada užvirinkite vandenį, suberkite druską, kiek pavirkite, atvėsinkite ir marinatu užpilkite agurkus. Pripildytus stiklainius pridenkite steriliai nuvalytais dangteliais ir pasterizuokite verdančiame vandenyje 1 litro stikainius - 15 min., 2 litrų - 20 min. Stiklainius užsukite.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ausra
2018-08-07 16:40
O cukrus cia kur ??? ATSAKYTI
Dita
2018-08-10 08:54
Sis receptas be cukraus, bet jeigu norite, idekite jo pagal save :-) Aš dedu po šaukštą cukraus stiklainiui, labai skanu su serbentukais man šie agurkėliai ATSAKYTI
Irena
2015-07-27 10:40
As agurkus marinuoju su geltonom slyvutem (rugsciom) - maziau kaip trecdali stiklainio pridedu slyvuciu, tada dedu agurkus ir kitus prieskonius (kas ka megsta). 1 ltrui vandens imu 1 v. s. druskos ir 1 nepilna v. s, cukraus. Uzpilu ant agurku ir kaitinu su stiklainiais. ATSAKYTI
grazina
2015-07-02 06:33
Labai patiko, pernai dariau ir siemet vel darysiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital