Agurkai, konservuoti su raudonaisiais serbentais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Agurkai, konservuoti su raudonaisiais serbentais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Traškūs, skanūs ir be acto. Traškūs, skanūs ir be acto. Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras vandens
600 gramų agurkų
150 gramų raudonųjų serbentų (apytikriai)
3 skiltelės česnako
2 vienetai svogūnų (žiedų)
2 vienetai krapų žiedynų
1 sauja pipirų (žirnelių)
2.5 šaukšto druskos
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Į dubenį dėti agurkus, pilti šaltą vandenį, palaikyti bent 2 valandas.
2.
Į stiklainio dugną dėti česnako skilteles, svogūnų žiedus, krapų žiedynus.
3.
Į stiklainius su žalumynais sudėti agurkus vertikaliai ir į tarpus suberti serbentus.
4.
Į stiklainius pilti virintą vandenį su druska bei cukrumi.
5.
Palaikyti 10 minučių, tuomet supilti atgal į puodą ir vėl užvirinti.
6.
Paruoštą sūrimą užpilti antrą kartą. Užsukti švariais dangteliais.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Irena
2015-07-27 10:40
As agurkus marinuoju su geltonom slyvutem (rugsciom) - maziau kaip trecdali stiklainio pridedu slyvuciu, tada dedu agurkus ir kitus prieskonius (kas ka megsta). 1 ltrui vandens imu 1 v. s. druskos ir 1 nepilna v. s, cukraus. Uzpilu ant agurku ir kaitinu su stiklainiais. ATSAKYTI
grazina
2015-07-02 06:33
Labai patiko, pernai dariau ir siemet vel darysiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital