Aguonų vyniotinis

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Aguonų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešla:
500 g miltų
150 g cukraus
120 g margarino
2 kiaušiniai
250 g pieno
30 g mielių
Įdaras:
500 g aguonų
200 g cukraus
50 g sviesto
10 g apelsinų žievelės
150 g razinų
migdolinis aromatas
Glazūra:
150 g cukraus pudros
50 g balto šokolado
50 g vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pašildyti pieną iki 30 laipsnių celsijaus, įdėti mielių, 75g cukraus, 250g miltų , viską išmaišyti , palikti kol masė padvigubės. Tada dedame likusius miltus, cukrų, kiaušinius, išmaišome. Įpilame ištipintą margariną, išmaišome, uždengiame servetėle ir paliekame 20 - 30 min. Įdaras: Aguonas užpilame šaltu vandeniu, užverdame ir verdame uždengtas ant mažos ugnies apie 20 - 30 min. Atvėsiname, nupilame vandenį ir sumalame mėsmale 2 - 3 kartus. Cukrų plakame su sviestu, kol cukrus ištirps, dedame sumaltas aguonas, nuplautas razinas, sutarkuotą aplesinų žievelę ir mogdolinį aromatą - viską gerai išmaišome. Iš tešlos iškočiojame blyną , dedame įdarą, suviniojame, kraštą patepame vandeniu , užspaudžiame. Į skardą padengtą kepimo popieriumi dedame vyniotinius ir paliekama šiltoje patalpoje, kad šiek tiek pakiltų. Kepame orkaitėje 170 laipsnių pagal celsijų 35 - 40min, atvėsiname ir tepame glazūrą. Glazūra: Į verdantį vandenį dedame pudrą, šokoladą ir gerai išmaišome.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital