Aguonų vyniotinis

AUTORIUS:
kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Aguonų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų miltų
150 mililitrų pieno
15 gramų sausų mielių
120 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių (L dydžio)
2 šaukštai skysto medaus
80 gramų sviesto
150 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Aguonas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti kelioms valandos išbrinkti. Vėliau vandenį nupilti ir aguonas permalti. Išmaišyti su medumi.
2.
Šiltame piene ištirpinti šaukštą cukraus ir mieles. Miltus išmaišyti su cukrumi, dėti kiaušinį, minkštą sviestą ir išmaišyti. Kai pienas šiek tiek suputos, supiti į miltus. Tešlą išminkyti, uždengti ir palikti pakilti.
3.
Pakilusią tešlą iškočioti, Aptepti aguonų mase ir susukti. Vyniotinį dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti kiaušinio plakiniu.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, patikrinti mediniu pagaliuku.
AUTORIUS: kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital