Aguonų pyragėliai su persikais

AUTORIUS:
Agneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Aguonų pyragėliai su persikais
Aguonų pyragėliai su persikais
Aguonų pyragėliai su persikais
Aguonų pyragėliai su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Raugui:
300 ml šilto pieno
2 šaukštų cukraus
200 g miltų
11 g sausų mielių
Tešlai:
3 kiaušinių trynių
10 g vanilinio cukraus
2-3 šaukštų cukraus
1 žiupsnelio druskos
50 g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštų aguonų
400 g miltų
Aptepimui:
1 kiaušinio
Įdarui:
1,5 stiklinės persikų džemo, tinka ir švieži vaisiai, smulkiai supjaustyti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raugui skirtus produktus išmaišykite, uždenkite ir palikite 20 minučių šiltoje vietoje. Tešlą minkome kaip įprastai, nepamirškite raugo, o pačioje pabaigoje beriame miltus. Kai išminkysite tešlą, palikite šiltai 1 valandai. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite į trikampėlius. Ant plačiojo krašto dėkite persikų džemo ir susukite ar sulankstykite pyragėlius. Čia jau jūsų fantazijai. Pyragėlius, preiš kepant, reikėtų ištepti kiaušinio plakiniu. Pyragėliai iškeps po 20 minučių, jei kepsite 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
AUTORIUS: Agneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital