Aguonų kremas

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Aguonų kremas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
160 gramų grietinėlės, 35% riebumo
1 vienetas kiaušinių trynių
4 šaukšteliai pieno (virinto)
4 šaukšteliai vandens (virinto)
4 šaukšteliai cukraus
4 šaukšteliai želatinos
24 gramai aguonų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Aguonos išbrinkinamos. Želatina išbrinkinama atskirai.
2.
Kiaušinių tryniai ištrinami su 2/3 cukraus, užplikomi karšto vandens ir ir pieno mišiniu. Tada kaitinami karšto vandens vonelėje, kol truputį sutirštėja. Į plakinį supilti išbrinkusią želatiną ir dar pakaitinti. Atvėsinti, sudėti aguonas, vanilinį cukrų.
3.
Suplakama grietinėlė su likusiu cukrumi ir išmaišoma su trynių plakiniu. Išpilstoma į formeles ir paliekama šalai, kol sustings. Taip pat galima pilti ant sausainėlio, o ant sustingusio kremo - želė sluoksnį. Skanaus!
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital