Aguoninis pyragas

AUTORIUS:
Šarūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aguoninis pyragas
Autorius apie receptą: Labai paprastas, drėgnas aguonų pyragas. Tiks ne tik ant šventinio stalo bet ir su drauge prie kavos puodelio, o ir pagaminti užtruksite vos pusvalandį. Labai paprastas, drėgnas aguonų pyragas. Tiks ne tik ant šventinio stalo bet ir su drauge prie kavos puodelio, o ir pagaminti užtruksite vos pusvalandį. Šarūnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų migdolų miltų
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų maltų aguonų
Kremui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 vienetas citrinų (sulčių)
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Migdolų miltus, maltas aguonas, kiaušinius ir kondensuotą pieną išmaišome. Masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą formą.
2.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo formos - kuo forma didesne, tuo kepimas trumpesnis. Svarbu neperkepti, nes tada pyragas praras drėgnumą. Atvėsinti.
3.
Kremui grietinėlę išplakti su cukraus pudra, pagardinti citrinos sultimis.
4.
Ant atvėsusio pyrago viršaus paskirstyti kremą.
AUTORIUS: Šarūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital