Aguoninis pyragas

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Aguoninis pyragas
Autorius apie receptą: Tai yra mano promočiutės tradicinis velykinis pyragas. Tai yra mano promočiutės tradicinis velykinis pyragas. Justė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kvietinių miltų
1 stiklinė obuolių tyrės
350 gramų rudojo cukraus
320 gramų kondensuoto pieno, nesaldinto
240 gramų aliejaus
3 vienetai kiaušinių
120 gramų aguonų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal skonį graikinių riešutų
pagal skonį malto cinamono
pagal poreikį riebalų (skardai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Aguonas užpilame karštu vandeniu ir paliekame brinkti 10 minučių. Aguonas nusunkiame.
2.
Per tą laiką suplakame kiaušinius. Suberiame rudąjį cukrų, vanilinį cukrų, druską. Gerai išmaišome. Sudedame nusunktas aguonas ir supilame aliejų. Sudedame obuolių tyrę, gerai išmaišome. Supilame ir nesaldintą kondensuotą pieną, išmaišome.
3.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir cinamonu. Mišinį suberiame į paruoštą masę ir gerai išmaišome.
4.
Į riebalais išteptą skardą supilame pusę tešlos ir sudedame graikinius riešutus. Tada supilame likusią tešlą.
5.
Kepame 135 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 90 min.
AUTORIUS: Justė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital