Aguoninis biskvitas

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 163)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 163)
Aguoninis biskvitas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g aguonų,
230 g cukraus,
8  kiaušiniai,  
75 g  lazdyno riešutų,  
2 šaukštai  džiūvėsėlių,  
1 šaukštas krakmolo,
1 šaukštas tirpinto sviesto,
Truputį cinamono.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital