Aguoniniai sausainiukai

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
 Aguoniniai sausainiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
300 g margarino
4 tryniai
200 g cukraus
1 stiklinė aguonų
1 stiklinė šviežio medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėkite sviestą, cukrų ir viską gerai išsukite plaktuvu. Įmuškite po vieną kiaušinį. Miltus suberkite į sviestą, stengdamiesi kuo mažiau maišyti. Įmaišius miltus minkykite tešlą 2-3 kartus, kad suliptų į vieną gabalą. Atšaldykite šaldytuve. Išėmę iškočiokite plonas juosteles, kuriais įvairiai formuodami ir pripildydami aguonomis bei apšlakstydami medumi, suformuosite sausainiukus. Kepkite 200 C apie 20-30 min.
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
evelina
2011-09-15 19:45
labai butu puiku paragauti ATSAKYTI
lina
2011-02-03 11:31
kazkaip labai jau neaiskiai gaminimas parasytas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital