Aguoniniai sausainėliai

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Aguoniniai sausainėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės kvietinių miltų,  
1 stiklinė cukraus,  
1 stiklinė maltų aguonų,
3 kiaušiniai,  
1 stiklinė grietinės,  
1 šaukštelis sodos,  
Truputį druskos,
Truputį vanilinio cukraus,
1 sauja migdolų,  
1 sauja razinų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudėti vanilinį cukrų ir paprastą cukrų. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į kiaušinius. Suberti aguonas ir miltus. Suminkyti tešlą. Ją padalinti į tris dalis, kiekvieną jų suvynioti į volelį ir supjaustyti 0,5 cm griežinėliais. Juos sudėti į skardą, į kiekvieną įspausti po migdolą ar raziną. Kepti apie 20 minučių 180° C temp. orkaitėje.
AUTORIUS: Auksė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital