Pienas sumaišomas su mielėmis, cukrumi ir 2 šaukštais cukraus. Ši masė paliekama pastovėti.
3 kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių ir išsukami su druska iki standžių putų. Tryniai sudedami į mielių masę ir masė išmaišoma. Mielių masė sumaišoma su baltymų masę bei miltais. Tešla minkoma iki vientisos masės. Taip pat supilamas ištirpintas sviestas ir masė toliau minkoma. Gerai išminkyta tešla paliekama padvigubėti.
Aguonos išmirkomos ir permalamos. Jos sumaišomos su razinomis ir šiek tiek tirpinto sviesto.
Tešla iškočiojama, dedamas įdaras ir susukama į ritinį. Jis supjaustomas į riekeles (bandutes).
Išplakamas likęs kiaušinis su cinamonu, trupučiu tirpinto sviesto ir 4 šaukštais miltų. Šia mase aptepamos bandutės. Bandutės paliekamos 15 minučių pastovėti.
Kepama apie 15 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)