Aguoninės bandutės

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Aguoninės bandutės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,33 stiklinės cukraus
2 a.š. cinamono
2 g mielių
4 kiaušiniai
1 stiklinė aguonų
30 g sviesto
2 stiklinės miltų
0,5 stiklinės pieno
0,33 šaukštelio vanilės
Sauja razinų
Žiupsnis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pienas sumaišomas su mielėmis, cukrumi ir 2 šaukštais cukraus. Ši masė paliekama pastovėti. 3 kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių ir išsukami su druska iki standžių putų. Tryniai sudedami į mielių masę ir masė išmaišoma. Mielių masė sumaišoma su baltymų masę bei miltais. Tešla minkoma iki vientisos masės. Taip pat supilamas ištirpintas sviestas ir masė toliau minkoma. Gerai išminkyta tešla paliekama padvigubėti. Aguonos išmirkomos ir permalamos. Jos sumaišomos su razinomis ir šiek tiek tirpinto sviesto. Tešla iškočiojama, dedamas įdaras ir susukama į ritinį. Jis supjaustomas į riekeles (bandutes).
Išplakamas likęs kiaušinis su cinamonu, trupučiu tirpinto sviesto ir 4 šaukštais miltų. Šia mase aptepamos bandutės. Bandutės paliekamos 15 minučių pastovėti. Kepama apie 15 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Paulius
2020-04-14 21:21
Gavosi prastai, instrukcijos neaiškios instrukcijos ir niekada negirdėjau kad tepalas turi buti sumaišytas su miltais ir kiaušiniais ATSAKYTI
Monika
2020-01-23 12:23
Nuoseklumo be galo trūksta paruošimo eigoje. Ne visi išvardyti produktai paminėti paruošime. O ir miltų reikia tikrai daugiau. ATSAKYTI
lile
2016-02-16 10:25
Skanumėlis, gerai pavyko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital