Agrastų ir česnakų pagardas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Agrastų ir česnakų pagardas
Agrastų ir česnakų pagardas
Agrastų ir česnakų pagardas
Autorius apie receptą: Tai puikus, stiprių skonių pagardas prie mėsos kepsnio. Netikėtos sudedamosios dalys, bet rezultatus puikus. Šaldytuve li pastovėti visai ne trumpą laiką. Agrastus geriau Tai puikus, stiprių skonių pagardas prie mėsos kepsnio. Netikėtos sudedamosios dalys, bet rezultatus puikus. Šaldytuve li pastovėti visai ne trumpą laiką. Agrastus geriau naudoti dar ne visai sunokusius. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 litro agrastų
1 galva česnako
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agrastus nuplauname ir sutriname maisto smulkintuvu arba sumalame mėsmale. Jei susidaro skysčio labai daug, galima jo šiek tiek nupilti.
2.
Česnako skilteles nulupame ir smulkiai supjaustome. Krapus taip pat pasmulkiname. Dubenyje sumaišome agrastus, česnakus, krapus, druską. Masę gerai išmaišome ir laikome šaldytuve.
3.
Prieš valgant pagardą galima sumaišyti su majonezu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital