Agrastų džemas žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Agrastų džemas žiemai
Agrastų džemas žiemai
Agrastų džemas žiemai
Agrastų džemas žiemai
Autorius apie receptą: Kai šeimyna didelė, o kiekvieną savaitgalį valgome blynus saldžiai, būtina vasaros sezonu pasirūpinti džemo - uogienių atsargomis. Kai šeimyna didelė, o kiekvieną savaitgalį valgome blynus saldžiai, būtina vasaros sezonu pasirūpinti džemo - uogienių atsargomis. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas agrastų
700 gramų cukraus
3 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Agrastus nuvalyti, nuplauti ir sudėti į puodą, suberti cukrų, įpilti vandens ir mediniu šaukštu sutrinti agrastus iki kol atsiras sultys.
2.
Paruoštą masę užkaisti ir ant nedidelės ugnies virti apie 1 valandą vis pamaišant, kad nepridegtų.
3.
Stiklainius gerai išplauti ir sterilizuoti - skardą iškloti rankšluosčiu ir pastatyti stiklainius kakleliu į apačią. Kaitinti įkaitintoje iki 100 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
4.
Supilstyti džemą į stiklainius ir užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius apversti kakleliu į apačią ir palikti kambario temperatūroje iki kol atvės. Tuomet laikyti šaltai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital