Adžika

AUTORIUS:
Onniux
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Adžika
Autorius apie receptą: Kaimynės armėnės receptas - aštri ir aromatinga adžika. Kaimynės armėnės receptas - aštri ir aromatinga adžika. Onniux
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai pomidorų
1 kilogramas raudonosios paprikos
4 vienetai aitriųjų pipirų
100 mililitrų aliejaus
1 pundelis žalumynų (kalendra, krapai, raudonasis bazilikas, petražolės)
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus perpjaunam ir lengvai nuspaudžiam sultis, kad nebūtų labai skystas padažas.
2.
Pomidorus ir paprikas sumalame mėsmale ir verdame apie 40 min. Sudedame susmulkintus žalumynus. Dar šiek tiek paverdame ir supilame aliejų, druską. Nuolat pamaišom.
3.
Kai padažas sutirštėja, pilstome į švarius stiklainius ir sandariai užsukame steriliais dangteliais.
AUTORIUS: Onniux
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jonas
2023-09-10 06:50
Nustebau, kad čia nereikia nei cukraus, nei česnakų... Gal tik neįrašėte? Ačiū. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital