Abrikosų želė su braškių padažu

AUTORIUS:
Birutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Abrikosų želė su braškių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Želei:
400 ml konservuotų abrikosų
10 g želatinos
3 šaukštai cukrus
Padažui:
300 g braškių
3 šaukštai cukrus
1 šaukštas krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilkite 100 ml šalto vandens. Palaikyti apie 20 minučių ir ištirpinti.
Į 500 ml virinto vandens įmaišykite cukrų ir sudėkite susmulkintus abrikosų gabaliukus.Įmaišykite želatiną.
Sudėti į formeles.
Šaldyti 5-7 valandas. Padažas:
Sutrinkite braškes su cukrumi. Supilkite 150 ml vandens ir pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirps.
100 ml vandens išmaišyti krakmolą ir supilti į braškių masę. Visą laiką maišant kaitinti apie 1-2 minutes.
Atvėsinti. Sustingusį želė desertą patiekti su padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Birutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital