Abrikosų uogienė su lazdyno riešutais

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Abrikosų uogienė su lazdyno riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


1 kg šviežių abrikosų

500 g cukraus

150 g lazdyno riešutų

1 a. š. cinamono

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Nuplaukite abrikosus, išimkite jų kauliukus ir supjaustykite smulkiais kubeliais.

Lazdyno riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, pašalinkite luobeles ir sukapokite peiliu.

Sudėkite į puodą apdorotus abrikosus, cukrų, suvtarkytus lazdyno riešutus, cinamoną ir užkaiskite.

Uogienę užvirinkite ir pavirkite apie 12 min., kol abrikosai suirs į košę.

Karštą uogienę supilstykite į švarius stiklainius ir atvėsinkite kambario temperarūroje.

 

AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital