Sumuštinis su keptomis daržovėmis ir gvakamole

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštinis su keptomis daržovėmis ir gvakamole
Autorius apie receptą: Čiabata duona, gvakamolė, kepinti pomidorai, svogūnas ir paprika sukuria nuostabaus skonio sumuštinį, kuriam pagardinti nereikia jokių papildomų padažų. Net ir tie, kas Čiabata duona, gvakamolė, kepinti pomidorai, svogūnas ir paprika sukuria nuostabaus skonio sumuštinį, kuriam pagardinti nereikia jokių papildomų padažų. Net ir tie, kas nepripažįsta veganiškos virtuvės tikrai turėtų pabandyti namuose pasigaminti šį sumuštinį. Skonis 10 balų! O ir dar kaip greitai pagaminama – tereikia 15-os minučių! (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas čiabatos
3 vienetai pomidorų (nedidelių)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
Padažui:
1 vienetas avokadų (minkšto)
1 vienetas pomidorų (mažo)
1 šaukštas rausvųjų svogūnų
1 saujelė kalendros (šviežios)
1 šaukštas citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gvakamolė – avokado minkštimą sudedame į indelį, užpilame citrinos sultimis, pagardiname druska, pipirais ir sutriname. Pomidorą, svogūną ir kalendrą susmulkiname. Avokadą sumaišome su pomidoru, svogūnu ir kalendra. Gvakamolę paliekame šaldytuve.
2.
Papriką supjaustome storesnėmis juostelėmis, pomidorą supjaustome storesniais griežinėliais. Svogūną taip pat supjaustome storesnėmis juostelėmis.
3.
Didelėje keptuvėje įkaitiname 1 valg. š. alyvuogių aliejaus ant vidutinės stipresnės ugnies. Sudedame daržoves, kepiname trumpai iš abiejų pusių, kol šios gražiai apskrunda. Neperkepkite daržovių, kad dar išliktų truputį traškios.
4.
Duoną supjaustome į 4 dalis, jas pailgai perpjauname per pusę.
5.
Kitoje didelėje keptuvėje įkaitiname 1 valg. š. aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame duonos riekeles, ir kepiname iš abiejų pusių, kol batonas gražiai apskrunda. Kai reikia, papildomai įpilame aliejaus. Taip iškepame visas riekeles.
6.
Formuojame sumuštinius – ant vienos batono riekelės tepame ¼ gvakamolės, uždedame pomidoro griežinėlius, paprikos ir svogūno juosteles. Uždedame kitą batono riekelę ant viršaus. Taip suformuojame visus 4 sumuštinius. Skanaus!!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital